Sastojci:
- 160g fuži sa chili paprikom
- 50g dimljenog lososa
-100g šparoga
- maslinovo ulje
- sol
-papar
-voda za kuhanje tjestenine
Priprema
Na maslinovom ulju sotirajte šparoge na laganoj vatri.
Fuže skuhajte u prema uputama na pakiranju.
Fuže sljubiti sa šparogama i dodati dimljeni losos.
O autoru recepta
Drago Marić
Klara Marić
Drago Marić je glavni pokretač svake naše poslovne ideje, nepresušan izvor inovacija, strastveni obožavatelj hrane i chef obiteljske kuhinje. Ne postoji osoba koja zna bolje od njega koji umak uz koju tjesteninu najbolje pristaje, kako je kombinirati uz sezonske namirnice te kako maksimalno izvući gurmanski užitak tjestenine u svakom jelu. U njegovoj kuharici svaka tjestenina ima poseban recept, osmišljen s ljubavlju i velikom pažnjom, a neke od njih pronađite među našim receptima.