Sastojci:
- 250g Tagliatella No 10
- 300g gljiva lisičarke i vrganji
- češnjak
- maslinovo ulje
- maslac
- grančica peršina
- sol
- papar
- voda za kuhanje tjestenine
Priprema
Gljive dobro očistimo i operemo, te narežemo na manje komadiće.
Na maslinovom ulju sotiramo gljive , dodamo češnjak, peršin, sol i papar.
Tagliatelle kuhamo prema uputama na pakiranju, te sljubimo sa gljivama.
Posluživanje
Dodamo kockicu maslaca , promiješamo i poslužimo.
Dobar tek!
O autoru recepta
Drago Marić
Klara Marić
Drago Marić je glavni pokretač svake naše poslovne ideje, nepresušan izvor inovacija, strastveni obožavatelj hrane i chef obiteljske kuhinje. Ne postoji osoba koja zna bolje od njega koji umak uz koju tjesteninu najbolje pristaje, kako je kombinirati uz sezonske namirnice te kako maksimalno izvući gurmanski užitak tjestenine u svakom jelu. U njegovoj kuharici svaka tjestenina ima poseban recept, osmišljen s ljubavlju i velikom pažnjom, a neke od njih pronađite među našim receptima.