Sastojci:
- 0.30 ml olive oil
- 40g of butter
- 500ml cooking cream
- 80g Truffles
- 100g of grated cheese
- salt
- 4 liters of water
Priprema
Melt the butter in the olive oil and add the cooking cream. When the sauce boils, add the truffle, a pinch of salt, and mix well.
Boil the Istrian Fuze Klara Marić in boiling salted water and mix occasionally.
Posluživanje
O autoru recepta
Drago Marić
Drago Marić je glavni pokretač svake naše poslovne ideje, nepresušan izvor inovacija, strastveni obožavatelj hrane i chef obiteljske kuhinje. Ne postoji osoba koja zna bolje od njega koji umak uz koju tjesteninu najbolje pristaje, kako je kombinirati uz sezonske namirnice te kako maksimalno izvući gurmanski užitak tjestenine u svakom jelu. U njegovoj kuharici svaka tjestenina ima poseban recept, osmišljen s ljubavlju i velikom pažnjom, a neke od njih pronađite među našim receptima.