Početna Recepti

Istrian Fusi with truffle

Istrian Fusi with truffle

08.10.2025

BY Drago Marić

Istrian fusi with truffles

Serviranje za:

4 osoba

Vrijeme pripreme:

30 minuta

FUŽI SA TARTUFIMA
Tjestenina Klara Marić
Sastojci:
  • 0.30 ml olive oil
  • 40g of butter
  • 500ml cooking cream
  • 80g Truffles
  • 100g of grated cheese 
  • salt
  • 4 liters of water
Priprema
Melt the butter in the olive oil and add the cooking cream. When the sauce boils, add the truffle, a pinch of salt, and mix well.

Boil the Istrian Fuze Klara Marić in boiling salted water and mix occasionally. 


Posluživanje
When the Istrian fuži are cooked al dente, mix them with the sauce and sprinkle with grated Parmesan cheese.

O autoru recepta

Drago Marić

Drago Marić je glavni pokretač svake naše poslovne ideje, nepresušan izvor inovacija, strastveni obožavatelj hrane i chef obiteljske kuhinje. Ne postoji osoba koja zna bolje od njega koji umak uz koju tjesteninu najbolje pristaje, kako je kombinirati uz sezonske namirnice te kako maksimalno izvući gurmanski užitak tjestenine u svakom jelu. U njegovoj kuharici svaka tjestenina ima poseban recept, osmišljen s ljubavlju i velikom pažnjom, a neke od njih pronađite među našim receptima.

Proizvodi povezani s receptom