Sastojci:
- 250g Tagliatella No 10
- 300g chanterelle mushrooms and porcini mushrooms
- garlic
- olive oil
- butter
- a sprig of parsley
- salt, pepper
- pepper
- water for cooking pasta
Priprema
Clean and wash the mushrooms well, and cut them into smaller pieces.
Sauté mushrooms in olive oil, add garlic, parsley, salt and pepper.
Cook the tagliatelle according to the instructions on the package, and combine with the mushrooms.
Posluživanje
Add a cube of butter, mix and serve.
Have a good time!
O autoru recepta
Drago Marić
Drago Marić je glavni pokretač svake naše poslovne ideje, nepresušan izvor inovacija, strastveni obožavatelj hrane i chef obiteljske kuhinje. Ne postoji osoba koja zna bolje od njega koji umak uz koju tjesteninu najbolje pristaje, kako je kombinirati uz sezonske namirnice te kako maksimalno izvući gurmanski užitak tjestenine u svakom jelu. U njegovoj kuharici svaka tjestenina ima poseban recept, osmišljen s ljubavlju i velikom pažnjom, a neke od njih pronađite među našim receptima.