Fidelini
Dio našeg bogatog asortimana i tradicije izrade svježe tjestenine su i ravioli — punjena smrznuta tjestenina. Ravioli su punjena tradicionalna tjestenina u obliku jastučića koji unutar tijesta skrivaju ukusne sastojke što jelima daje posebnu čar. Proizvodimo ih kombinacijom najkvalitetnijih zrna durum pšenice i brašna tip 550. U industrijskoj proizvodnji ravioli su suhi dok su naši posebni, baš kao oni što radimo kod kuće te puni i sočni zbog toga što su punjeni vrhunskim sastojcima. U našem asortimanu možete pronaći domaće raviole punjene kombinacijom skute i više vrsta svježih sireva te domaće raviole punjene špinatom. Punjeni ravioli kombinacija su za ukusan i lagan ručak baš uvijek, a idealni su za obroke uz korištenje laganih umaka. Kako biste maksimalno iskoristili punoću okusa raviole ubacite u ključalu vodu te nakon što prokuhaju nastavite kuhati na laganoj vatri. Tjestenina tijekom cijelog kuhanja treba ‘plesati’, a vrijeme kuhanja provjerite na pakiranju. Tajna okusa i visoke energetske vrijednosti krije se u šokantnom, brzom smrzavanju tjestenine. Vremenski period od miješanja sastojaka do dubokog zamrzavanja je kratak što maksimalno zadržava visoke karakteristike i samu kvalitetu proizvoda.
«Alienum phaedrum torquatos nec eu, detr periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis.hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an. Eius lorem tincidunt vix at, vel pertinax sensibus id, error epicurei.»
Related posts
Tagliatelle
Tagliatelle — tjestenina s romantičnim podrijetlom nastala inspirirana kosom Lucrezie Borgie. Pri
Ljiljani
Ljiljani su tjestenina u slatkom obliku cvijeta, posebnog i dekorativnog oblika. Prema predaji potje
Rezanci
Široki rezanci Klara Marić je sušena je tjestenina od 100% kvalitetnih zrna durum pšenice i dnev
Pasutice
Svaki je fuž, u jednom trenutku svog ‘života’, bio pasutica. Tradicijski su pasutice ili, kako